Gefu X-PLOSION® garšvielu dzirnaviņu dizaina sērija

Gefu X-PLOSION® garšvielu dzirnaviņu dizaina sērija

GEFU X-PLOSION® dizaina sērija nosaka jaunus standartus garšvielu smalcināšanā ar pārdomāti izstrādātām garšvielu dzirnaviņām, īpaši asiem čilli griezējiem, stilīgiem šeikeriem un citām inovācijām. X-PLOSION® virtuves piederumi izskatās iespaidīgi, ērti iederas rokā un tiem ir tiem ir izcils fukciju klāsts. X-PLOSION®: tīra aromāta spēks mūsdienu radošajai virtuvei.

Dizaina sērija Gefu X-PLOSION®, kas izstrādāta sadarbībā ar vācu dizaineru kompāniju Invivo Design, pirmo reizi plašākai publikai tika demostrēta 2020. gada Ambiente izstādē Frankfurtē, piedāvājot divu krāsu un dažādu izmēru sāls un piparu dzirnaviņas, čili smalcinātājus, garšvielu traukus, šeikerus un universālus dzirnaviņu paliktņus.

Attīstot iesākto, Gefu šogad papildinājis sēriju ar tādiem jauniem produktiem kā eļļas un etiķa dispenseri, piestas, kā arī dažādojis dzirnaviņu paliktņu  sortimentu. Jaunumi pieejami iegādei arī pie mums Latvijā.

Visu Gefu X-Plosion kolekciju apskatiet šeit

Lielisks piedāvājums korporatīvām dāvanām - iespēja dzirnaviņas apdrukāt ar Jūsu uzņēmuma logo vai kādu citu informāciju, ko vēlaties iegravēt. Ja esat ieinteresēti šajā pakalpojumā, lūdzam sazināties ar mums!