GEFU Milo - universāli virtuves stikla trauki ar vākiem gatavošanai, uzglabāšanai, līdzņemšanai

Gefu MILO - saziņai ar savu trauciņu ledusskapī izmantojiet aplikāciju

Gefu MILO - skaisti un universāli trauki gan līdzņemšanai, gan pārtikas uzglabāšanai. Izgatavoti no kvalitatīva borisilikāta stikla, tie ir salīdzinoši viegli un ērti arī līdzņemamām pusdienām. Tērauda vāciņi ar silikona blīvējumu ir perfekti hermētiski, lai pusdienas paliktu traukā nevis somā. Un, kad vāciņš noņemts, trauku ar visu pusdienu droši var ielikt mikroviļņu krāsnī sildīties. 

Taču Gefu MILO trauciņi ir ne tikai lielisks risinājums pusdienu nešanai līdzi dienas darbos.  Tos var lietot arī, lai sakārtotu ledusskapi. Vai saldētavu. Jo trauku izturība ir līdz pat -20°C, kas ir diezgan pamatīga ziema. Un katram trauka vāciņām ir savs QR kodiņš, kurus apkopot iespējams, lietojot speciāli izstrādāto aplikāciju (tikai Android ierīcēm), kas bez maksas lejuplādējama Google Play. Lieliska iespēja kontrolēt ledusskapja saturu, to pat neapskatot. Braucot mājās, piemēram, ieskriet veikalā pēc trūkstošā burkāna. Aplikācija telefonā ir lietojama arī bezsaistē.

Arī tas vēl nav viss, kam piemēroti brīnišķīgie Gefu MILO borsilikāta stikla trauki. Tie ir ne tikai aukstumnoturīgi, bet arī ļoti karstumizturīgi - līdz pat +300°C. Kas nozīmē, ka tos var izmantot ne tikai mikroviļņu krāsnī pusdienu sildīšanai, bet  lietot arī kā cepeškrāsns cepamtraukus. Sacepumiem, piemēram. 

Viens trauks un tik daudz tā lietošanas veidu. Mēs to saucam par ļoti universālu. Bez tam Gefu MILO ir daudz un dažādu izmēru - katram atradīsies piemērotākais formāts.

Visi Gefu MILO trauki vienkopus apskatāmi šeit